< • AsN Network™ • >
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie lui gigi

In jos 
+2
gogu
Pumell
6 participanți
AutorMesaj
Pumell
Junior
Junior
Pumell

Numarul mesajelor : 31
Varsta : 31
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 09/11/2008

reclamatie lui gigi Empty
MesajSubiect: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 1:33 pm

ce frumos... intra omu sa se joace siadminu vrea sai dea kick fara nici un motiv..
dovada: aici!
Sus In jos
gogu
Sponsor
Sponsor
gogu

Numarul mesajelor : 167
Varsta : 35
Localizare : cucuietii din vale
Data de inscriere : 19/10/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 1:43 pm

Pumell a scris:
ce frumos... intra omu sa se joace siadminu vrea sai dea kick fara nici un motiv..
dovada: aici!
ai fututi gura mati tu vrei sa te banez ma dobitocule cine tia permis tie sa faci misto de mine atunci pe bycastor cand ma injuram cu alberto si gabriela ???? zi ms k tiam dat kick si nu ban idiotule
Sus In jos
Pumell
Junior
Junior
Pumell

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 1:52 pm

alexe carei problema ta???si vezi cu injuratu eu daca as avea acces mai mare ca tine tias da ban imediat...dar nu vreau sa ma cert cu tine ... study
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 34
Localizare : Cetatuia
Data de inscriere : 17/10/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 2:18 pm

de why dc iai dat kick aratami dovada cand tea injurat daca nu suporti consecintele
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
aLy
Membru
Membru
aLy

Numarul mesajelor : 171
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 2:55 pm

KeNz0r a scris:
de why dc iai dat kick aratami dovada cand tea injurat daca nu suporti consecintele

da uita-te frate tu in log , ca poate el nu a salvat. nu se astepta sa posteze un lesinat o reclamatie dupa ce ca facuse si misto de el...
Sus In jos
Pumell
Junior
Junior
Pumell

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 4:46 pm

aly eu nu team facut lesinat da? daca vrei sa fii respectat respecta.. Suspect
Sus In jos
fanutza
FondatoR AsN
FondatoR AsN

Numarul mesajelor : 124

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 5:19 pm

bn spuneti-mi si mie data si ora ..sa stiu unde caut sa vad ce si cum Smile
Sus In jos
Pumell
Junior
Junior
Pumell

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 5:23 pm

la 1:32 cu aproximatie cand am postat
Sus In jos
fanutza
FondatoR AsN
FondatoR AsN

Numarul mesajelor : 124

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 5:27 pm

Din pacate datorita lui jumper care a scost amxmodxu de pe servar, acesta nu mai face log-uri..le-am cautat nu sunt Smile imi pare rau...
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 34
Localizare : Cetatuia
Data de inscriere : 17/10/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 5:41 pm

fanutza mancamiai coaiele sa mi le manci lam scos ca nu era bun facea lag dasta Very Happy Very Happy
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
gogu
Sponsor
Sponsor
gogu

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 7:21 pm

pumell ai grija ce faci k vei avea de suferit ok hai k nu am ce discuta cu tine prostanac mik
asa: kenzy tu dak vrei sa ma sanctionezi pt distrusu asta e treaba ta dar cauta tu in loguri dak poti sa vezi k io vb cu alberto si gabriella(ds) si o sa vezi k ruptu asta sa bagat in seama cu japca si nu o data ci de mai multe ori plus daia io nu iam dat decat kick si trebuia ban pe timp dar in fine faci ce vrei
ps: nu am salvat consola pt k asta a facut reclamatia dupa 1 ora si io deja iesisem din cs dar in fine nu mai conteaza faptul e consumat hai bft
Sus In jos
Pumell
Junior
Junior
Pumell

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 7:32 pm

alexe eu spre deosebire de tine nus pus pe scandal si chiar numi pasa daca te sanctioneaza careva eu am facut ce trebuiasi nu cred ca sunt singurul caruia ii faci asa...dar in fine si maine poimaine vom fi colegi fiindca imi cumpar mod ... What a Face
Sus In jos
aLy
Membru
Membru
aLy

Numarul mesajelor : 171
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 7:43 pm

coaie daca si lu lesinatu asta ii dai mod...
Sus In jos
-LosT-
Slot
Slot

Numarul mesajelor : 199
Data de inscriere : 20/10/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 7:44 pm

Pumell a scris:
alexe eu spre deosebire de tine nus pus pe scandal si chiar numi pasa daca te sanctioneaza careva eu am facut ce trebuiasi nu cred ca sunt singurul caruia ii faci asa...dar in fine si maine poimaine vom fi colegi fiindca imi cumpar mod ... What a Face

sa vedem ce faci cu el .... sa nu ramaii fara !!! ai grija!!!
Sus In jos
Pumell
Junior
Junior
Pumell

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 8:04 pm

las ca am eu grija de al meu ca nu fac greseli in ce priveste adminatu ..

app un owner topic closed pls
Sus In jos
gogu
Sponsor
Sponsor
gogu

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 8:14 pm

Pumell a scris:
las ca am eu grija de al meu ca nu fac greseli in ce priveste adminatu ..

app un owner topic closed pls
closed cand vreau io ma retardatule hai pa
closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie lui gigi   reclamatie lui gigi Icon_minitime

Sus In jos

reclamatie lui gigi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare