< • AsN Network™ • >
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

SYLAR SI STILL !!!

In jos 
+2
sylar
Stillzone*Th3
6 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 5:51 pm

pe train , le zic adminiilor de 100 de ori ca e un codat care are aim , trec 8 runde si nici un admin nu se sinchisea sa dea ban ...si le urez somn placut acolo la ei in ghete unde din nefericire dorm o gramada de admini de pe acest sv ( nu sariti cei care nu va simtiti ) si iata ce primesc de la dragii admini :

Stillzone*Th3 : coxx dute pe alt server

Stillzone*Th3 : daca nu iti place aici

(Counter-Terrorist) ups!! : luciane ii dai ma lu ala ban:|

Ce MeLTeni (RADIO): Fire in the hole!
ups!! (RADIO): Fire in the hole!
*** Stillzone*Th3 killed Ce MeLTeni with a headshot from scout ***
Scooby killed ups!! with ak47
*ALIVE*sylar : "coxx de la un timp comentezi cam mult"
ups!! (RADIO): Fire in the hole!
Smeq3riT (RADIO): Fire in the hole!
*** bOdY killed M@TzOnNe with a headshot from m4a1 ***
Incubus killed Smeq3riT with galil
LuC!aNo (RADIO): Fire in the hole!
*** xXx*Ken killed Stillzone*Th3 with a headshot from m4a1 ***
*ALIVE*sylar : "ti sa urcat la cap"
w3_lo3 killed Incubus with m4a1
*** Scooby killed LuC!aNo with a headshot from ak47 ***
*DEAD* ups!! : dc?

xXx*Ken killed sylar with m4a1
xXx*Ken (RADIO): Fire in the hole!
*DEAD* M@TzOnNe : aim

The server operator has added you to banned list
Added to banned list
You have been banned .................. NU ERAM SIGURU CARE ZICEA DE CODAT !!!!!
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 39
Data de inscriere : 18/10/2008

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 5:55 pm

cauta-ti varule alt server. ce plm ? chiar asa am ajuns sa ma faci ratat pe server ??? tu ma ??cat timp mai sunt pe server nu vei mai putea intra ca deja ne-am luat arfe de vedete !
hai pa si pt cei care vor sa stie de ce l-am banat gasiti la rubrica banurilor date de mine
Sus In jos
sylar
Junior 2
Junior 2

Numarul mesajelor : 41

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:04 pm

sylar : coxx de la un timp comentezi cam mult

Incubus killed Smeq3riT with galil
*** xXx*Ken killed Stillzone*Th3 with a headshot from m4a1 ***
sylar : ti sa urcat la cap
DEAD*CoxX : " ba sylare daca sunteti ratati ce plm sa va fac eu ma ?"
ai mai facut odata asta azi nush ce te crezi sau cine de te iei de admini in halul asta oricum nu am si nu voi avea nimic cu tine dar sper p viitor daca va mai exista viitor p acest sv sa ti schimbi comportamentu fata de admini si de playeri dar fata de admini in primul rand.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: LOL DE LOL   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:10 pm

SYLARE INVATA COCOS SA FII ADMIN SI VEI AVEA RESPECT !!! ATAT TIMP CAT ESTI VARZA SI NUSH CE E ALA UN COD SI NICI SA STAI SPECT SA TE UITI PE PLAYERII CAND SE SEMNALEAZA 1 CODAT ATUNCI SA VII SA VB Wink
Sus In jos
sylar
Junior 2
Junior 2

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:15 pm

ai demonstrat ce era de demonstrat adik ce caracter ai .pa
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:22 pm

DOAMNEEEE ....ce caracter am eu sylare ?? mai devreme , se certa ds cu ups , vorbeam cu aman2 si pe sv si pe mess si le spuneam sa nu se mai certe ca au gresit amn2 si nu suntem copii ....intra still care nu stia despre ce e vb , il ameninta pe ups , imi zice sa tac ca eu ce comentez(suferinta), ii zic sa ii lase doar pe ei sa rezolve ce au de rezolvat si imi iau llama si ban ...... dupa care pe train tip 7 runde ca ala are aim si u zici ca eu comentez prea mult ?? frate e dreptul meu ca si player pe sv ca atunci cand imi iau hs prin 2 pereti si ala da 9 hs la rand sa cer sa se faca poze sau sa se uite un adm pe el ....de ce mi-am luat ban iar ?? despre al cui caracter vb tu ?? sincer acum ?????
Sus In jos
sylar
Junior 2
Junior 2

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:29 pm

daca tu crezi ca un player este codat de unde sti ca adminii nu au si ei treaba si se uita p altcineva sau eu mai stiu ce,nu suntem roboti,daca ti se pare ca e codat poti chiar tu face un demo la randul tau..
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:34 pm

CoxX a scris:
DOAMNEEEE ....ce caracter am eu sylare ?? mai devreme , se certa ds cu ups , vorbeam cu aman2 si pe sv si pe mess si le spuneam sa nu se mai certe ca au gresit amn2 si nu suntem copii ....intra still care nu stia despre ce e vb , il ameninta pe ups , imi zice sa tac ca eu ce comentez(suferinta), ii zic sa ii lase doar pe ei sa rezolve ce au de rezolvat si imi iau llama si ban ...... dupa care pe train tip 7 runde ca ala are aim si u zici ca eu comentez prea mult ?? frate e dreptul meu ca si player pe sv ca atunci cand imi iau hs prin 2 pereti si ala da 9 hs la rand sa cer sa se faca poze sau sa se uite un adm pe el ....de ce mi-am luat ban iar ?? despre al cui caracter vb tu ?? sincer acum ?????

vezi ce am scris mai sus : NU MAI AI CE JUCA PE ASN NU AVEM NEVOIE DE CEI CA TINE BAFTA
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:43 pm

"NU AVEM "" ????? poi cine esti u ma ratatule de te identifici pe sv ba descultzule ?
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 7:48 pm

CoxX a scris:
"NU AVEM "" ????? poi cine esti u ma ratatule de te identifici pe sv ba descultzule ?

SUNT ALA CARE SE VA PISA PE TINE DE FIECARE DATA CAND TE VA PRINDE Cool
UITE PT TINE TI-AM MEMORAT IP-UL affraid
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 7:51 pm

IATA VOCABULAR DE ADMIN !!! LOL DE LOL bv ciobane , marfa servarul , tine-o tot asa cu adminii !!!
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 7:53 pm

BA PROSTULE ! FA CATE TOPICURI VREI CU RECLAMATII DESPRE MINE !AI INTELES ??? CAND TE PRIND CUM BAN !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 7:58 pm

app proasta e ma-ta , e campioana !!!
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 8:03 pm

uite cum se face si ban pe forum Smile felicitari ! tocmai te-ai ales cu unul !
Sus In jos
gogu
Sponsor
Sponsor
gogu

Numarul mesajelor : 167
Varsta : 35
Localizare : cucuietii din vale
Data de inscriere : 19/10/2008

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 8:11 pm

frate sincer acum nam nik cu niciunu dar sincer ieri am jucat cu alt nik si erau pe sv 3 admini si pe toti ii durea in pula de sv toti se injurau unu pe altu si a tipat tito cu mine la ei juma de ora sai dea kick la unu k era afk de juma de ora dar pe ei tot in pl ia durut dar in fine bine k au admine si nu le poate face nimeni nik oricum pot sa bag mana in foc pt tito k nu facea el reclamatie degeaba deci de jucat cat timp voi juca eu va juca si el sa fie clar deci topic inchis
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 8:16 pm

gogule va juca cand esti tu pe server Smile
cand joc eu nu !! nu e prima oara cand acest infect : TITO vb cum vb cu adminii (cauta si pe forumul vechi ca tot eu l-am banat tot pentru ca m-a injurat)
1. daca tu accepti sa te injure un jucator foarte bine. Eu nu !
2. uita-te sa vezi ca mi-a mai facut o reclamatie si ma intreba de ce i-am dat llama. Deci am gresit cu ceva cand i-am dat ban ? NU !! Pe server era si Luciano , si sylar , si ds am impresia
Sus In jos
gogu
Sponsor
Sponsor
gogu

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 8:28 pm

Stillzone*Th3 a scris:
gogule va juca cand esti tu pe server Smile
cand joc eu nu !! nu e prima oara cand acest infect : TITO vb cum vb cu adminii (cauta si pe forumul vechi ca tot eu l-am banat tot pentru ca m-a injurat)
1. daca tu accepti sa te injure un jucator foarte bine. Eu nu !
2. uita-te sa vezi ca mi-a mai facut o reclamatie si ma intreba de ce i-am dat llama. Deci am gresit cu ceva cand i-am dat ban ? NU !! Pe server era si Luciano , si sylar , si ds am impresia
bine pa Arrow Arrow Arrow
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 9:14 pm

si mie mi-a parut bine gogule
Sus In jos
-ds-
Junior 2
Junior 2
-ds-

Numarul mesajelor : 119
Data de inscriere : 01/11/2008

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 9:20 pm

deci sa mor inteleg ce vrei sa zici gogule dabea intrasem ieri cand ai zis faza aia
dar still a incercat sa aplaneze confilctu incercand sa impace aman2 tabere
Parerea mea ca orice admin ar fi facut la fel
nu iau apararea nimanui dar a sarit pt mine in acest conflict
parerea mea ca daca cineva ar fi fost in locu meu el ar fi sarit pt acea pers!
Din cauza tensiuni si nervilor fiecare a actionat cum a crezut
Acum ii inteleg pe toti si pe coxx si pe why si nu in ultimu rand pe still
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 34
Localizare : Cetatuia
Data de inscriere : 17/10/2008

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 10:35 pm

Admini fiti atenti 1 nu postati banurile 2 asta e adevaru de multe ori jucam cu alt nume pe servar erau codati si nu faceati nik nu dau nume vinovatii se stiu Io am zis sa fiu baiat sa nu va scad admine ca daca era ma jur stateam 2 zile pe servar majoritatea ajungeati la slot sau kiar fara admin.Din seara asta sa nu va treziti ca va scad din admin si sa intrebati dc sa fie clar
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
gogu
Sponsor
Sponsor
gogu

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 10:44 pm

JuMpEr a scris:
Admini fiti atenti 1 nu postati banurile 2 asta e adevaru de multe ori jucam cu alt nume pe servar erau codati si nu faceati nik nu dau nume vinovatii se stiu Io am zis sa fiu baiat sa nu va scad admine ca daca era ma jur stateam 2 zile pe servar majoritatea ajungeati la slot sau kiar fara admin.Din seara asta sa nu va treziti ca va scad din admin si sa intrebati dc sa fie clar
mie mi se rupe pula coi k din cate stiu io sunt doar 20% din admini care isi fac treaba fata de sv si cred k io miam facuto destul de bine de cand miai dat admin si dak tu crezi k nu asta e iami adminu si intru k un simplu jucator
Sus In jos
qPuNcT
Sponsor
Sponsor
qPuNcT

Numarul mesajelor : 266

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 11:48 pm

Bay still...ce plm suferi atata bai asta...sji u sylar...ca de cand joaca coxx pe sv nu cred ca a suferit...sji ba vedeti ca baiatu asta care ziceti voi ca sufera vedeti ca este un baiat de nota 10....sji nu cred ca joaca pe acest sv mai mult cs de cat joaca el...STILL nu mai suferi !!!!
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 11:56 pm

qPuNcT a scris:
Bay still...ce plm suferi atata bai asta...sji u sylar...ca de cand joaca coxx pe sv nu cred ca a suferit...sji ba vedeti ca baiatu asta care ziceti voi ca sufera vedeti ca este un baiat de nota 10....sji nu cred ca joaca pe acest sv mai mult cs de cat joaca el...STILL nu mai suferi !!!!

ERAI MA PE SERVER CA SA-TI DAI SI TU CU PAREREA ???
BA SA-TI DESENEZ ???? NU TE MAI BAGA SUFERINDU-LE IN SEAMA CU MINE !!!! DA-TE DREAQ DE OFTICAT !!! SI INVATA SA SCRII CORECT ROMANESTE !!!
Sus In jos
-ds-
Junior 2
Junior 2
-ds-

Numarul mesajelor : 119
Data de inscriere : 01/11/2008

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 11:59 pm

qpunct nu te baga.
Sus In jos
qPuNcT
Sponsor
Sponsor
qPuNcT

Numarul mesajelor : 266

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 12:02 am

bay cacat pe bateri eram pe sv....dak mamicutza ta e chioara sji a facut sji un copil aja de ..... asta e ....dar u nu ai dreptate u mereu suferi...u numai pt admin joci...tia scos adminu iai zis lu ds sa iti dea ban...DOMNE NU MAI AM ADMIN NU MAI JOC....aja sji dak nush sa scriu ce te .... pe u grija cum scriu eu asta e nu imi place scoala sji nu ma duc la scoala care iti este problema...TOCILAR PROST ce esjti ....SJI VEZI CA ERAM PE SV INTREABAL PE COX copil facut din ....sji bulangiule nu ma oftic ma...tocilar prost ce ejti ....sji bai asta draq sa te duci u ca mamicutza ta aia ciunga cu floci de 2 metri la fofo ...._)_INDREAPTO

DS ma bag frate ca ia dat ban fara motiv ... sji in timpu ce ia dat ban am zis sji MDA....sji cu litere mari ...STIL este un .....

APP ca zici atata why ca nu ne facem datoria cu adminu....vezi ca inainte stateam numai pe spec bay asta sji ma uitam pe lume...intreabal pe FANUTZA ca iel mia zis ba mihaie u numai pe spect stai...joaca frate...app cred ca sunt singuru care postez toate banurile...uitate la BANURI DATE!!!!...ca miai zis ieri pe sv sa tac ca sunt degeaba admin....
Sus In jos
Continut sponsorizat

SYLAR SI STILL !!! Empty
MesajSubiect: Re: SYLAR SI STILL !!!   SYLAR SI STILL !!! Icon_minitime

Sus In jos

SYLAR SI STILL !!!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
< • AsN Network™ • > :: -- AsN.AlfaGames.Ro -- :: Reclamatii Adminii-
Mergi direct la: