| STILL DINOU !!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 6:08 pm | |
| -|E.^.z|-BioTech has left the game *DEAD*Stillzone*Th3 : "ba coxx tu nu intelegi ma ?" "public_slots_free" changed to "0" ups!! killed coolio with m4a1 [A][P][H][G][R][E][Y][D] dropped M@TzOnNe killed VrS with m4a1 Player connected M@TzOnNe (RADIO): Fire in the hole! ups!! killed ^^^WHITE_NIGHT^^^ with m4a1 Player is joining the Terrorist force *DEAD*bOdY : "lol" Added to banned list You have been banned from CIOBANEEEEE AFLA FRATE TU MOTIVU LASON PLM CU RATATII SERVARULUI CARORA LE FACI ADMINE !!!!! |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 39 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 8:04 pm | |
| cum intrii iar cum ban nu mai plange la usile lui Kenzor : dupa cum ne-ai vb pe server numai joci ! iti promit asta | |
|
| |
gogu Sponsor
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 35 Localizare : cucuietii din vale Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 8:13 pm | |
| - Stillzone*Th3 a scris:
- cum intrii iar cum ban
nu mai plange la usile lui Kenzor : dupa cum ne-ai vb pe server numai joci ! iti promit asta stil pt injuraturi se da ban pe timp si te rog io laso mai moale cu banurile impotriva lu tito dak aveti ceva de impartit rezolvatio pe mes nu pe sv sau pe forum clar | |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 8:20 pm | |
| frate eu nu-l mai suport !! m-am saturat de aroganta lui si de cum vb !!! consider ca permanent merita ! si asta va primii de la mine de azi in colo
p.s. si de cand te-ai facut tu avocat ma ? | |
|
| |
gogu Sponsor
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 35 Localizare : cucuietii din vale Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 8:28 pm | |
| - Stillzone*Th3 a scris:
- frate eu nu-l mai suport !! m-am saturat de aroganta lui si de cum vb !!! consider ca permanent merita ! si asta va primii de la mine de azi in colo
p.s. si de cand te-ai facut tu avocat ma ? si ce pula mea te fute pe tine dak sunt avocat sau nu voi nu vedeti cat de prosti sunteti k nu stiti sa folositi un admin si va spargeti in figuri pacilea "sa nu ma intelegeti gresit nu toti doar o parte dintre admini" pe voi nu va intereseaza ma de sv va intereseaza doar sa jucati linistiti si care va suparat sau va face la cs gata ban pula mea joaca si tu 1 saptamana cu alt nume nu cu adminu si vezi dak nu e ca mine si dupaia sami zici tu dak nuti sare tandara hai bft | |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 9:13 pm | |
| pffffffffffffffffffffffffffffff ba tu vezi ca din cauza terminatului aluia tu te certi cu mine ??? ma pis pe el de admin ! crezi ca tin atat de mult la el ??? din partea mea sa fie doar adminii care platesc pt gradul lor ! | |
|
| |
KeNz0r FondatoR AsN
Numarul mesajelor : 310 Varsta : 34 Localizare : Cetatuia Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 10:31 pm | |
| Ce va fute pe voi grija ca dau io admine pe bani ma in primu rand io platesc niste bani in fiecare luna la servar Si e normal sami scot si io niste bani asa ca nu mai comentati voi dupa ce ca vam dat adminele care le aveati pe serparie mai si comentati Care a luat admin pe bani sau fara bani faceti reclamatie cu dovada si se scade adminu sau il pierde | |
|
| |
gogu Sponsor
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 10:39 pm | |
| - JuMpEr a scris:
- Ce va fute pe voi grija ca dau io admine pe bani ma in primu rand io platesc niste bani in fiecare luna la servar
Si e normal sami scot si io niste bani asa ca nu mai comentati voi dupa ce ca vam dat adminele care le aveati pe serparie mai si comentati Care a luat admin pe bani sau fara bani faceti reclamatie cu dovada si se scade adminu sau il pierde ba pula mai vazut tu pe mine k tiam mai zis ceva e treaba ta cui dai ma admin si de ce nu ma intereseaza si dak vrei iti dau si io in fiecare luna bani pe admin ma k nu mie greu sau iti trimit bani sa platesti da pe mine ma dispera handicapatii astia de au admin si nu fac nik cu el doar sa se dea mari in fine hai k vb pe mes k aici nu e chat bft | |
|
| |
KeNz0r FondatoR AsN
Numarul mesajelor : 310 Varsta : 34 Localizare : Cetatuia Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 10:41 pm | |
| Postati frate la reclamatii admini si ma ocup io de ei dar ce sa va fac daca nu postati va luati la injurat pe servar si gata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 11:19 pm | |
| CIOBANE AM POSTAT EU FRATE ! SI ?? IA MASURI TE ROG |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Vin Noi 14, 2008 11:22 pm | |
| ba "slim" vezi-ti de mamaliga ta ! | |
|
| |
Jax`u Administratori
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 35 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 10:54 am | |
| aceiasi poveste de pe serparie :-j | |
|
| |
Jax`u Administratori
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 35 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 12:02 pm | |
| - JuMpEr a scris:
- Ce va fute pe voi grija ca dau io admine pe bani ma in primu rand io platesc niste bani in fiecare luna la servar
Si e normal sami scot si io niste bani asa ca nu mai comentati voi dupa ce ca vam dat adminele care le aveati pe serparie mai si comentati Care a luat admin pe bani sau fara bani faceti reclamatie cu dovada si se scade adminu sau il pierde eu nu stiu de ce iti ei asa foc .... nu ne fute grija ma ..... ala a fost un exemplu daca nu iti da`i seama | |
|
| |
AleXuTz Membru
Numarul mesajelor : 162 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 1:47 pm | |
| nu m`as baga ... da` TITO , nu vezi ca toata lumea e impotriva ta ? nu vezi ca tu esti singurul care crezi ca ai dreptate ? lasa`o frate mai moale ... tu din 3 cuvinte iti bagi si`ti scoti ceva din mama unui player | |
|
| |
KeNz0r FondatoR AsN
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 2:10 pm | |
| Coxx daca mai injuri pe servar o singura data ai ban si nu va mai fi scos | |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 2:18 pm | |
| ba il doare la salam pe coxx ca are ip de ala care se schimba automat !!!! sanctiunile pe care le ei sunt bune : DOAR IN DIRECTIA IN CARE VREI TU si nu e cea corecta de fiecare data | |
|
| |
KeNz0r FondatoR AsN
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 2:19 pm | |
| Primeste pe clasa kit ca oierd o gramada de lume dar primeste pe clasa | |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 2:20 pm | |
| ok boss asa sa faci | |
|
| |
AleXuTz Membru
Numarul mesajelor : 162 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 2:25 pm | |
| nu e nevoie pe clasa .. de cate ori suntem ii dam ban doar ii stim ip ) sa vorbeasca si el decent la fel ca toata lumea | |
|
| |
KeNz0r FondatoR AsN
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! Sam Noi 15, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: STILL DINOU !!! | |
| |
|
| |
| STILL DINOU !!! | |
|