< • AsN Network™ • >
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

luciano

In jos 
+5
KeNz0r
frizeru
Stillzone*Th3
LuC!aNo
~RuGbY~LoVe~
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 39
Data de inscriere : 18/10/2008

luciano - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: luciano   luciano - Pagina 2 Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 12:39 pm

KeNz0r a scris:
bai vezi ca ne certam iar ma baiatule nu ma lua cami vad servaru plin si gata in primu rand ti vreun redirect ma servaru e ful ca se tin 10 redirecte intreaba pe frizeru alberto pe cine vrei u nu ma lua ca ai adus u lume pe servar si ca lai facut plin

acum ca ai luat decizia corecta (retrogradare 1 grad rugby) ai numai cuvinte de laude de la mine Wink bv
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 34
Localizare : Cetatuia
Data de inscriere : 17/10/2008

luciano - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: luciano   luciano - Pagina 2 Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 12:56 pm

topic closed
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
fanutza
FondatoR AsN
FondatoR AsN

Numarul mesajelor : 124
Data de inscriere : 19/10/2008

luciano - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: luciano   luciano - Pagina 2 Icon_minitimeMar Noi 25, 2008 12:58 pm

Luciano MIEZ ce esti! La urmatoarea faza zbori tati , daca cnva iti vb urat ii dai llama si nu iti mai vorbeste te asigur eo nu te apuci sa dai tu banuri ca ai 3 coae!!!!! Stillzone mai calm ma plz ca nu au intodeauna prieteniii tai dreptate! Si sv a ajuns de cacat nu din cauza mea si a lu kenzor voi il faceti de cacat ma eo unu nici nu am mai intrat decat noaptea un pic..Mai lasati in plm jmekeriile astea de copii , iti dai seama ce jmeker ai fost? ai dat 3 banuri si ai rezolvat un cacat bv bv tine-o tot asa ca ajungi departe!

P.S- nu v-am zis ma sa pupati in cur pe nimeni,dar nici sa suferiti asa!

Dc nu puteti voi sa dormiti ca nu l-am retrogradat pe ala sau pe ala...copilarii baaaaaa
Sus In jos
Continut sponsorizat

luciano - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: luciano   luciano - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

luciano
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
< • AsN Network™ • > :: -- AsN.AlfaGames.Ro -- :: Reclamatii Adminii-
Mergi direct la: