| Counter Strike AsN | |
|
+5tranceweed pSyCh0 KeNz0r Stillzone*Th3 Skizzo 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Skizzo Junior
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Constanglatez Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Counter Strike AsN Mier Oct 22, 2008 7:30 pm | |
| Faceti-va si voi un Counter Strike personalizat cu skinuri noi , sunete , etc .... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mier Oct 22, 2008 11:20 pm | |
| - Skizzo a scris:
- Faceti-va si voi un Counter Strike personalizat cu skinuri noi , sunete , etc ....
pentru ce sa facem ? |
|
| |
Stillzone*Th3 Moderator
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 39 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mier Oct 22, 2008 11:21 pm | |
| de ce sa nu faca cei care se pricep ???? vrem ceva depasit ? sau ceva original ? | |
|
| |
KeNz0r FondatoR AsN
Numarul mesajelor : 310 Varsta : 34 Localizare : Cetatuia Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Joi Oct 23, 2008 7:33 am | |
| Daca ma apuc sa personalizez servar mie ca nu mai joaca nimei la cat timp stati sa luatio tot | |
|
| |
pSyCh0 Junior
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 39 Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Vin Oct 24, 2008 8:51 pm | |
| Poate reusiti sa mai scoateti din scrisul ala rosu si verde care apare tot timpu ca e dea dreptul enervant......si niste sunete cum sunt alea la Rambase dau bine. Respect alllz | |
|
| |
tranceweed Junior
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Dum Oct 26, 2008 1:57 pm | |
| - KeNz0r a scris:
- Daca ma apuc sa personalizez servar mie ca nu mai joaca nimei la cat timp stati sa luatio tot
| |
|
| |
fanutza FondatoR AsN
Numarul mesajelor : 124 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mar Oct 28, 2008 5:33 pm | |
| - pSyCh0 a scris:
- Poate reusiti sa mai scoateti din scrisul ala rosu si verde care apare tot timpu ca e dea dreptul enervant......si niste sunete cum sunt alea la Rambase dau bine.
Respect alllz iti multumim pentru reclama o sa intram TOTI acum pe RAMBASE sa auzim sunetele ca asa ne-ai sugerat... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mier Oct 29, 2008 10:10 pm | |
| - fanutza a scris:
- pSyCh0 a scris:
- Poate reusiti sa mai scoateti din scrisul ala rosu si verde care apare tot timpu ca e dea dreptul enervant......si niste sunete cum sunt alea la Rambase dau bine.
Respect alllz
iti multumim pentru reclama o sa intram TOTI acum pe RAMBASE sa auzim sunetele ca asa ne-ai sugerat... man eu numesc reclama numai cea care zice numele de conectare complet. El a zis doar Rambase. |
|
| |
fanutza FondatoR AsN
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Joi Oct 30, 2008 9:38 am | |
| Da? iauzi scrie rambase in google .... si omu a facut referire la un alt sv, CLAR! Deci nu cred ca stiu toti cum e pe RAMBASE si el ne indeamna sa intram, sa vedem care,cum e treaba, asa ca E RECLAMA!!! | |
|
| |
The_Only Junior
Numarul mesajelor : 13 Localizare : Italy Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mar Noi 11, 2008 1:00 pm | |
| @Off-Topic: Dap, aia ereclama.
@On-Topic: Player-ii cu skill prefera servere simple, fara prostii care-ti invadeaza tot ecranul si sunete cu manele si etc. Nu intereseaza pe nimeni ca Gigi Trombonescu a intrat/iesit pe server, sau cat DMG a facut. Pugin-ul ala care iti arata DMG-ul facut atunci cand tragi imi este foarte util. Eu (si nu numai) il folosesc in loc de wall. N-ar fi mai secsi daca l-ati scoate? Merg aiurea pe harta, trag (tot aiurea) 2 glonate intr-o cutie si vad ca-mi apare DMG. Ahhh... acolo è!! .. si dai si rupesi ciuruieste cutia :X. Puteti inlocui acest plugin cu comanda /me .
Think about that, have fun ! | |
|
| |
trance<ASOT> Sponsor
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 35 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mar Noi 11, 2008 1:14 pm | |
| - fanutza a scris:
- pSyCh0 a scris:
Respect alllz
iti multumim pentru reclama o sa intram TOTI acum pe RAMBASE sa auzim sunetele ca asa ne-ai sugerat... | |
|
| |
Jax`u Administratori
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 35 Data de inscriere : 19/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mar Noi 11, 2008 4:32 pm | |
| - trance<ASOT> a scris:
- fanutza a scris:
- pSyCh0 a scris:
Respect alllz
iti multumim pentru reclama o sa intram TOTI acum pe RAMBASE sa auzim sunetele ca asa ne-ai sugerat... si tu ce te bagi ca musca trance? | |
|
| |
fanutza FondatoR AsN
| Subiect: Re: Counter Strike AsN Mar Noi 11, 2008 6:35 pm | |
| Da-mi plugin cu comanada /me si eo il pun..
P.S- AM UITAT SA SPECIFIC CA NU AVEM AMXMODX JUCATORULE DE CS CARE FREGVENTEZI SV SI STI TU TOT!!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Counter Strike AsN | |
| |
|
| |
| Counter Strike AsN | |
|