< • AsN Network™ • >
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Counter Strike AsN

In jos 
+5
tranceweed
pSyCh0
KeNz0r
Stillzone*Th3
Skizzo
9 participanți
AutorMesaj
Skizzo
Junior
Junior
Skizzo

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 32
Localizare : Constanglatez
Data de inscriere : 18/10/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMier Oct 22, 2008 7:30 pm

Faceti-va si voi un Counter Strike personalizat cu skinuri noi , sunete , etc .... flower
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMier Oct 22, 2008 11:20 pm

Skizzo a scris:
Faceti-va si voi un Counter Strike personalizat cu skinuri noi , sunete , etc .... flower

pentru ce sa facem ?
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 39
Data de inscriere : 18/10/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMier Oct 22, 2008 11:21 pm

de ce sa nu faca cei care se pricep ????
vrem ceva depasit ? sau ceva original ?
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 34
Localizare : Cetatuia
Data de inscriere : 17/10/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeJoi Oct 23, 2008 7:33 am

Daca ma apuc sa personalizez servar mie ca nu mai joaca nimei la cat timp stati sa luatio tot
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
pSyCh0
Junior
Junior
pSyCh0

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/10/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeVin Oct 24, 2008 8:51 pm

Poate reusiti sa mai scoateti din scrisul ala rosu si verde care apare tot timpu ca e dea dreptul enervant......si niste sunete cum sunt alea la Rambase dau bine.
Respect alllz
Sus In jos
tranceweed
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 22/10/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeDum Oct 26, 2008 1:57 pm

KeNz0r a scris:
Daca ma apuc sa personalizez servar mie ca nu mai joaca nimei la cat timp stati sa luatio tot
Sus In jos
fanutza
FondatoR AsN
FondatoR AsN

Numarul mesajelor : 124
Data de inscriere : 19/10/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMar Oct 28, 2008 5:33 pm

pSyCh0 a scris:
Poate reusiti sa mai scoateti din scrisul ala rosu si verde care apare tot timpu ca e dea dreptul enervant......si niste sunete cum sunt alea la Rambase dau bine.
Respect alllz

iti multumim pentru reclama o sa intram TOTI acum pe RAMBASE sa auzim sunetele ca asa ne-ai sugerat...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 10:10 pm

fanutza a scris:
pSyCh0 a scris:
Respect alllz

iti multumim pentru reclama o sa intram TOTI acum pe RAMBASE sa auzim sunetele ca asa ne-ai sugerat...

man eu numesc reclama numai cea care zice numele de conectare complet. El a zis doar Rambase.
Sus In jos
fanutza
FondatoR AsN
FondatoR AsN

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 9:38 am

Da? iauzi scrie rambase in google Smile .... si omu a facut referire la un alt sv, CLAR! Deci nu cred ca stiu toti cum e pe RAMBASE si el ne indeamna sa intram, sa vedem care,cum e treaba, asa ca E RECLAMA!!!
Sus In jos
The_Only
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 13
Localizare : Italy
Data de inscriere : 11/11/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMar Noi 11, 2008 1:00 pm

@Off-Topic: Dap, aia ereclama.

@On-Topic: Player-ii cu skill prefera servere simple, fara prostii care-ti invadeaza tot ecranul si sunete cu manele si etc. Nu intereseaza pe nimeni ca Gigi Trombonescu a intrat/iesit pe server, sau cat DMG a facut.
Pugin-ul ala care iti arata DMG-ul facut atunci cand tragi imi este foarte util. Eu (si nu numai) il folosesc in loc de wall. N-ar fi mai secsi daca l-ati scoate? Merg aiurea pe harta, trag (tot aiurea) 2 glonate intr-o cutie si vad ca-mi apare DMG. Ahhh... acolo è!! .. si dai si rupesi ciuruieste cutia :X. Puteti inlocui acest plugin cu comanda /me .

Think about that, have fun !
Sus In jos
trance<ASOT>
Sponsor
Sponsor
trance<ASOT>

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 35
Data de inscriere : 05/11/2008

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMar Noi 11, 2008 1:14 pm

fanutza a scris:
pSyCh0 a scris:
Respect alllz

Sus In jos
Jax`u
Administratori
Administratori

Numarul mesajelor : 140
Varsta : 35

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMar Noi 11, 2008 4:32 pm

trance<ASOT> a scris:
fanutza a scris:
pSyCh0 a scris:
Respect alllz

si tu ce te bagi ca musca trance?
Sus In jos
fanutza
FondatoR AsN
FondatoR AsN

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitimeMar Noi 11, 2008 6:35 pm

Da-mi plugin cu comanada /me si eo il pun..

P.S- AM UITAT SA SPECIFIC CA NU AVEM AMXMODX JUCATORULE DE CS CARE FREGVENTEZI SV SI STI TU TOT!!!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Counter Strike AsN Empty
MesajSubiect: Re: Counter Strike AsN   Counter Strike AsN Icon_minitime

Sus In jos

Counter Strike AsN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iti Colorezi Scrisul La Counter - Strike

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum