< • AsN Network™ • >
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

sal

In jos 
+2
Jax`u
KeNz0r
6 participanți
AutorMesaj
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 34
Localizare : Cetatuia
Data de inscriere : 17/10/2008

sal Empty
MesajSubiect: sal   sal Icon_minitimeMar Oct 28, 2008 10:00 pm

Spune-mi si mie de ce mi-ai dat ban ( daca nu mi-ai dat tu imi cer scuze ), dupa o singura runda de joc ... era pentru prima data cand jucam pe acest servar, o singura runda am jucat ... am omorat 2 oameni si apoi ban, fara sa mi se zica nimic.
Nick pe servar diablo
ora : 21:10/28.10.2008
IP . nu mai stiu ... e dinamic.

Linkul cu dovada ca am luat ban : http://www.fisier.ro/files/3mc1hbe8gf7jflg/New_Windows_Bitmap_Image.bmp
Sus In jos
https://cs-asn.forumgratuit.ro
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMar Oct 28, 2008 10:01 pm

asta am mutato io postate gresit Playerul este Diablo

Vreau sa vad dovada jax dc iai dat ban
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 9:14 am

OK vad ca nu ai raspuns nik ai 10 pct pt ban dat fara poze
Sus In jos
Jax`u
Administratori
Administratori

Numarul mesajelor : 140
Varsta : 35
Data de inscriere : 19/10/2008

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 10:58 am

ba da asteapta sa raspund .... 3 poze am facut nu le`a dat si in plus se mai si invartea la greu ..... era si LosT pe servar .... dovada nu am ca imi tot da eroare cs care il am si ma tot scoate ..... am ramas fara consola

p.s tu azi dimineata ai luat ma ban nu aseara de la mine
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 11:02 am

daca era si lost trebuia sal rogi pe el sa posteze in locul tau azi dimineata am fost pe servar cu alt nume ai dat 4 banuri si nai postat nici unu.vam avertizat gata incep sa tai in carne vie mam saturat Boboc posteaza banurile voi dc nu le postati??poate asa va invatati minte sanctiunea ramne
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 39
Data de inscriere : 18/10/2008

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 11:08 am

pai si mie imi da eroare uneori steam-ul de la placa video ....se mai intampla Kenzoare .... nu-i tin partea moldoveanului ...dar se ma intampla Rolling Eyes
Sus In jos
Jax`u
Administratori
Administratori

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 11:13 am

KeNz0r a scris:
daca era si lost trebuia sal rogi pe el sa posteze in locul tau azi dimineata am fost pe servar cu alt nume ai dat 4 banuri si nai postat nici unu.vam avertizat gata incep sa tai in carne vie mam saturat Boboc posteaza banurile voi dc nu le postati??poate asa va invatati minte sanctiunea ramne

mah astea lost trebuia sa le posteze ca el nu are comanda amx_addban si nu poate bana un ip dak ala dispare de pe servar....si sigur a postat Cool
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 11:27 am

nu e postat nik
Sus In jos
Jax`u
Administratori
Administratori

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 11:46 am

KeNz0r a scris:
nu e postat nik

o sa vb cu lost
Sus In jos
-LosT-
Slot
Slot

Numarul mesajelor : 199
Data de inscriere : 20/10/2008

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 9:33 pm

mda!
nu maii am nici dovada dar nu ia dat aiurea ban jax, cel putin de cate ori am jucat cu jax pe servar nu a dat banuri aiurea , eu faceam poze si jax dadea ban ca ieseau oamenii si dupa cum stiii kenzor eu n am com de addban daca trebuia sa postez eu imi cer scuze , nu stiu cum se procedeaza in cazurile astea: da mi mie 10 puncte daca e
Crying or Very sad
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 9:40 pm

sau daca nu SCHIMBA serverul de pe AMX ca e najpa rau frate !!! te incurci in comenzi
Sus In jos
-LosT-
Slot
Slot

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 9:51 pm

Stillzone*Th3 a scris:
sau daca nu SCHIMBA serverul de pe AMX ca e najpa rau frate !!! te incurci in comenzi

nu e o idee rea taticule!!!!
Sus In jos
KeNz0r
FondatoR AsN
FondatoR AsN
KeNz0r

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 9:58 pm

Pe care mai prind ca nu posteaza banurile suporta consecintele si .
Servaru ramane asa
Sus In jos
-LosT-
Slot
Slot

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeMier Oct 29, 2008 11:29 pm

okey boss!!! cheers
Sus In jos
Jax`u
Administratori
Administratori

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 8:34 am

si cu mine cum ramane lol!
Sus In jos
hexagon_diablo
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 28/10/2008

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 3:45 pm

Jax`u a scris:
ba da asteapta sa raspund .... 3 poze am facut nu le`a dat si in plus se mai si invartea la greu ..... era si LosT pe servar .... dovada nu am ca imi tot da eroare cs care il am si ma tot scoate ..... am ramas fara consola

- in mod normal nu mai interveneam in aceasta discutie, insa ce ai scris mai sus denota faptul ca n-ai personalitate si spui lucruri neadevarate ( adica te fac mincinos ), cum sa-mi faci 3 poze cand am jucat o singura runda, cand vreodata a intrat vreun jucator si i-ai facut poze din prima runda, si ipotetic vorbind daca mi-ai facut poze dc nu mi le-ai cerut, erai baiat destept daca imi spune-ai ca mi-ai dat ban ca asa ai avut chef, pe bune ca te apreciam ... Ce nu intelegi tu, este faptul ca tu ca admin reprezinti imaginea unui servar, probabil ca nu te doare de un player daca nu mai joaca, insa daca tratezi 10 playeri la fel ( care la randul lor cunosc alti playeri ) imaginea este grav afectata.Oricum nu ma astept sa intelegi ....asta a fost ultimul meu post. O zi buna in continuare.
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 9:48 pm

hexagon_diablo a scris:
Jax`u a scris:

- in mod normal nu mai interveneam in aceasta discutie, insa ce ai scris mai sus denota faptul ca n-ai personalitate si spui lucruri neadevarate ( adica te fac mincinos ), cum sa-mi faci 3 poze cand am jucat o singura runda, cand vreodata a intrat vreun jucator si i-ai facut poze din prima runda, si ipotetic vorbind daca mi-ai facut poze dc nu mi le-ai cerut, erai baiat destept daca imi spune-ai ca mi-ai dat ban ca asa ai avut chef, pe bune ca te apreciam ... Ce nu intelegi tu, este faptul ca tu ca admin reprezinti imaginea unui servar, probabil ca nu te doare de un player daca nu mai joaca, insa daca tratezi 10 playeri la fel ( care la randul lor cunosc alti playeri ) imaginea este grav afectata.Oricum nu ma astept sa intelegi ....asta a fost ultimul meu post. O zi buna in continuare.

who's the fuck is hexagon_diablo ? Suspect
codati ca tine sunt si vor fi mereu !!!!! imaginea unui server este grav afectata daca adminii joca cot la cot cu codatii .... adica nepasatori, indiferenti.
Si eu dau banuri pt limbaj ..so ????? se poate sa-mi fi scapat si mie sa postez ...DAR DIN GRABA NU DIN REA INTENTIE. Asa ca dati-va doua palme, reveniti cu picioarele pe pamant si haideti totusi "sa nu vorbim vorbe". Iar treaba cu eroarea de care zice Jax : SI EU AM PATIT DIN CAUZA PLACII VIDEO !

p.s. Kenzoare nu lua decizii numai ca asa se zice in regulament; multi dintre noi, care par corecti nu sunt atat de OK, si daca tot o ardem cu regulamentul : de ce a primit secks slot sau admin din moment ce a fost prin codat .... sau de ce qpunct are moderator ?? cine i-a dat pro ? sau trancezor ?? de cand si de ce are god ? unde e votul nostru pt upgradeul lui de la mod la god ? sau Kaisa ?
vezi tu ...sunt multe lucruri incorecte .... dar mai toti suntem lupi moralizatori
Sus In jos
hexagon_diablo
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 28/10/2008

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 9:56 pm

Stillzone*Th3 a scris:

codati ca tine sunt si vor fi mereu !!!!! imaginea unui server este grav afectata daca adminii joca cot la cot cu codatii .... adica nepasatori, indiferenti.
Si eu dau banuri pt limbaj ..so ????? se poate sa-mi fi scapat si mie sa postez ...DAR DIN GRABA NU DIN REA INTENTIE. Asa ca dati-va doua palme, reveniti cu picioarele pe pamant si haideti totusi "sa nu vorbim vorbe". Iar treaba cu eroarea de care zice Jax : SI EU AM PATIT DIN CAUZA PLACII VIDEO !

p.s. Kenzoare nu lua decizii numai ca asa se zice in regulament; multi dintre noi, care par corecti nu sunt atat de OK

din pacate mai scriu un post desi am zis ca n=o mai fac, insa daca cineva cu limbaj de mahal este moderator pe un forum nu cred ca pot cere mai mult, probabil stillzone sau cum iti place sa-ti spui cuvantul bunul simt ( care adevarat se dobandeste mai greu astazi ) reprezinta o gaura neagra pt tine,hai pa si la mai bine ... p.s astept injuraturile de rigoare, pt ca ai demonstrat la ce nivel te afli.
Sus In jos
aLy
Membru
Membru
aLy

Numarul mesajelor : 171

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 10:26 pm

Stillzone*Th3 a scris:
hexagon_diablo a scris:
Jax`u a scris:

p.s. Kenzoare nu lua decizii numai ca asa se zice in regulament; multi dintre noi, care par corecti nu sunt atat de OK, si daca tot o ardem cu regulamentul : de ce a primit secks slot sau admin din moment ce a fost prin codat .... sau de ce qpunct are moderator ?? cine i-a dat pro ? sau trancezor ?? de cand si de ce are god ? unde e votul nostru pt upgradeul lui de la mod la god ? sau Kaisa ?
vezi tu ...sunt multe lucruri incorecte .... dar mai toti suntem lupi moralizatori

lol! ma secKs nu e acelasi cu seKcs , eu n-am fost prins codat ca nu joc codat! secKs e pauleta pentru care eu sunt un fel de idol si de-asta si-a facut id asemanator cu al meu. si in caz ca vorbeai de mine sa=l tragi pasta micu elephant de trompa What a Face
Sus In jos
Stillzone*Th3
Moderator
Moderator
Stillzone*Th3

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitimeJoi Oct 30, 2008 10:47 pm

hexagon_diablo a scris:
Stillzone*Th3 a scris:

p.s. Kenzoare nu lua decizii numai ca asa se zice in regulament; multi dintre noi, care par corecti nu sunt atat de OK

din pacate mai scriu un post desi am zis ca n=o mai fac, insa daca cineva cu limbaj de mahal este moderator pe un forum nu cred ca pot cere mai mult, probabil stillzone sau cum iti place sa-ti spui cuvantul bunul simt ( care adevarat se dobandeste mai greu astazi ) reprezinta o gaura neagra pt tine,hai pa si la mai bine ... p.s astept injuraturile de rigoare, pt ca ai demonstrat la ce nivel te afli.

ce pot sa-ti zic ? esti traumtizat rau frate ! cu ce te-am jignit acesta ? pfffffffff ca tine am fumat multi ! poate ai treaba si te retin ! ciaules
Sus In jos
Continut sponsorizat

sal Empty
MesajSubiect: Re: sal   sal Icon_minitime

Sus In jos

sal
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
< • AsN Network™ • > :: -- AsN.AlfaGames.Ro -- :: Reclamatii Adminii-
Mergi direct la: